SparKraft-tävling nr 1-2001

SparKraft-tävling nr 1-2001Du som bor i södra Sverige har chansen att tävla om 5 soldrivna radioapparater och T-shirts. Skicka in ditt bästa spartips som fungerar på jobbet, i skolan eller ute i samhället. Vinn en radio!

Att spara energi hemma och därmed spara pengar åt sig själv är ganska självklart, eller hur? Den första SparKraftstävlingen gav oss massor av uppfinningsrika spartips som gäller hemmet. Men handen på hjärtat – hur många tänker på energianvändningen på jobbet? När energiräkningen inte drabbar den egna plånboken direkt är det lätt att slösa, trots att den förstörda miljön drabbar oss alla. Tänk efter så att inte energin rinner bort till ingen nytta vare sig hemma, på jobbet, i skolan eller någonstans ute i samhället.

tävling

Delta i SparKrafts tävling

Har du idéer hur vi på ett smart sätt kan spara energi på jobbet, i skolan, ute i samhället? Minskar vi samhällets energianvändning minskar vi miljöproblemen och får en renare värld att leva i. Har du ett bra jobb-spartips, låt oss och andra få del av det genom att delta i tävlingen. De bästa spartipsen belönas med en soldriven radioapparat eller en T-shirt. Svara på tävlingen genom att fylla i formuläret här nedanför.

Sista tävlingsdag 28 februari 2001

Spartipsen kommer att bedömas av SparKrafts tävlingsjury. Juryn består av SparKrafts tävlingsredaktion: (Anders Nylander, DESS, Lena Eckerberg Energikontor Sydost och Lars Sahlin, 10001). Vinnarnas namn kommer att publiceras på www.sparkraft.nu. Insända tävlingsbidrag kan komma att användas på www.sparkraft.nu inom projekt SparKraft.

Kommande tävlingar:
Mars – tipspromenad på www.sparkraft.nu
April – skicka in dina bästa spartips när det gäller tvätt och disk.
Maj – skicka in ditt bästa recept med energisnål tillagning och energisnålt producerade råvaror

Tävlingen är avslutad – du kan inte längre skicka in ditt svar.